Om Larsen Optikk

 
 

Vi er mest kjent som Interoptik Mandal, men fra 1. september 2016 er navnet vårt «Larsen».

Optiker Arild Larsen, som også var urmaker, startet forretningen i 1972. Larsen døde i 1993 og butikken har siden år 2000 vært drevet av Lars Kristian (sønn) og Marie Larsen, begge optikere. De første årene var det en ren urmakerforretning, men sent på 70-tallet startet man med briller og solbriller i tillegg.

 

Butikken har vært drevet på flere lokasjoner i Mandal, men siden 1990 har Marnaveien 22 vært adressen. Året etter ble butikken medlem av Interoptik-kjeden.

Beslutningen om utmelding ble tatt i forbindelse med utvidelsen i 2014, da det ble åpnet ny butikk på samme adresse, men i andre lokaler.

 

Full leverandørfrihet og full kontroll på kommunikasjonen med kundene, er blant de viktigste årsakene til valget om å stå på egne ben. Vi ser ingen ulemper for våre

kunder i dette, verken når det gjelder pris, utvalg, service eller annet. Tvert imot vil vi nå utvikle egne konsepter, kampanjer og tilbud som vil gi deg som kunde enda større fordeler enn tidligere. Følg med, vi gleder oss til å se deg og velkommen skal du være!

 

 
 

Menneskene på Larsen Optikk

 

Sølvi Olsen

Marie Larsen

Lars Kristian Larsen

Annika Jåbæk

Hanne Borø Sveen