Synsundersøkelse hos Larsen Optikk

En full synsundersøkelse hos oss tar 60 minutter, og den koster fra kroner 690,- Dvs, vi bruker ikke alltid 60 minutter, men vi setter alltid av en hel time for å ha tid til å gjøre hele jobben grundig. Og for om nødvendig gjøre noe av jobben 2 ganger for å kvalitetssikre resultatet. Ofte er det også noen minutter til overs for å kunne diskutere ulike løsninger med optikeren. Vi anbefaler som regel også Optomap netthinnescan (+300,-), noen ganger TearLab tåremåling (+300,-). Vi utfører autoperimetri, som er en avansert måling av synsfeltet ved behov for dette. Dette kan være i forb m førerkort eller i forb m grønn stær (glaukom). Perimeteri koster kroner 200,-

 

Kunnskap

 

Alle som jobber hos Larsen er optikere. For tiden er det 3 optikere som praktiserer klinisk. Uansett innebærer det at du alltid prater med en optiker hos Larsen. Dette er en solid trygghet da det alltid vil være fagpersoner som har best forutsetning for å sette seg inn i, og løse din utfordring. 2 av optikerne har Mastergrad (Msc).
Utover standard har vi spesialkompetanse innen kontaktlinsetilpassing, synstrening, lese- og skrivevansker, tørre øyne / øyeirritasjon, brille/ansiktsform, brilleglass/verkstedoptikk

 

Optomap

 

Optomap er en avansert netthinnescan og må ikke forveksles med øyebunnsfoto e.l.

 

Perimetri

 

Perimettri er en avansert form for måling av synsfeltet. Dette er den nye standarden i førerkortsak og en meget relevant måling ved glaukom eller mistanke om dette.

 

TearLab

 

TearLab er avanserte målinger av tårene dine. En meget relevant måling ved mistanke om tørre øyne eller uspesifikke øyeirritasjoner. Resultatet vil kunne gi anbefaling om videre undersøkelser av tørre øyne, og anbefaling av spesifikke tiltak knyttet til dette. Tiltak kan være dråper, massasje av områdene rundt øynene, øyemaske mm.